Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Voight

Membru
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Voight last won the day on April 29

Voight had the most liked content!

4 Followers

About Voight

  • Birthday December 10

Recent Profile Visitors

441 profile views

Voight's Achievements

4

Reputation

  1. Evidenta teste - Organ Traffickers In acest topic liderul va posta informatii despre testul de intrare sustinut cu fiecare player acceptat pentru teste. * Veti da un reply pentru fiecare test dupa modelul urmator: [Model de postare] Nickname: Nick-ul playerului cu care ai tinut testul: Data la care s-a tinut testul: Jucatorul a fost(acceptat/respins): Greseli(x/3): Dovezi:
  2. Evidenta teste - Hitman Agency In acest topic liderul va posta informatii despre testul de intrare sustinut cu fiecare player acceptat pentru teste. * Veti da un reply pentru fiecare test dupa modelul urmator: [Model de postare] Nickname: Nick-ul playerului cu care ai tinut testul: Data la care s-a tinut testul: Jucatorul a fost(acceptat/respins): Greseli(x/3): Dovezi:
  3. Evidenta teste - Los Santos Taxi In acest topic liderul va posta informatii despre testul de intrare sustinut cu fiecare player acceptat pentru teste. * Veti da un reply pentru fiecare test dupa modelul urmator: [Model de postare] Nickname: Nick-ul playerului cu care ai tinut testul: Data la care s-a tinut testul: Jucatorul a fost(acceptat/respins): Greseli(x/3): Dovezi:
  4. Evidenta teste - News Reporters In acest topic liderul va posta informatii despre testul de intrare sustinut cu fiecare player acceptat pentru teste. * Veti da un reply pentru fiecare test dupa modelul urmator: [Model de postare] Nickname: Nick-ul playerului cu care ai tinut testul: Data la care s-a tinut testul: Jucatorul a fost(acceptat/respins): Greseli(x/3): Dovezi:
  5. Evidenta teste - Tow Truck Company In acest topic liderul va posta informatii despre testul de intrare sustinut cu fiecare player acceptat pentru teste. * Veti da un reply pentru fiecare test dupa modelul urmator: [Model de posta] Poreclă: Nick-ul playerului cu care ai tinut testul: Data la care sa tinut testul: Jucatorul a fost(acceptat/respins): Greseli(x/3): Dovezi:
  6. Evidenta teste - School Instructors In acest topic liderul va posta informatii despre testul de intrare sustinut cu fiecare player acceptat pentru teste. * Veti da un reply pentru fiecare test dupa modelul urmator: [Model de postare] Nickname: Nick-ul playerului cu care ai tinut testul: Data la care s-a tinut testul: Jucatorul a fost(acceptat/respins): Greseli(x/3): Dovezi:
×
×
  • Create New...